Oudere berichtjes

De nieuwe burgemeester van ‘s-Hertogenbosch, Jack Mikkers is de 2e werkweek al bij park Oosterhoeve komen kijken.

Jack Mikkers op bezoek

Het dierenparkje is weer mooi opgeknapt, dankzij de nodige assistentie.

Hulp bij renovatie

Donatie

De pubquiz heeft het dierenparkje Oosterhoeve een mooie donatie opgeleverd.

donatie pubquiz

Sint Nicolaas

Sint Nicolaas sliep ook dit jaar weer op kinderboerderij Oosterhoeve.

Op

Bolwoning

We hebben een bolwoning van Dries Kreijkamp geërfd.

Het erfstuk van Dries Kreijkamp wordt met ontzettend veel dank aan Klusbedrijf Johan de Vaan en aan Jan van Kuijk, omgetoverd tot activiteitenplek voor kinderen en volwassenen met een beperking. Het wordt geweldig!

Geweldig evenement zondagmiddag op de Oosterhoeve : De Spinningmarathon.

34 sporters o.l.v. Youri Wladimirov hebben de hele middag zich ingespannen voor het goede doel : de dieren van de Oosterhoeve ! Daarna hadden zij zelf ook nog een feestje onder de bomen, waar binnenkort de hertjes zullen lopen. Voor iedereen een zeer geslaagde dag.

De opbrengst hiervan werd, na aftrek van de kosten van het feestje, aan het dierenparkje gegeven.

Speciaal voor de vrijwilligers van de Oosterhoeve is er op woensdag 5 juli 2017 een zomerfeest georganiseerd.

Dank aan Anja en de vrijwilligers die meegeholpen hebben en ook aan Albert Heijn die het feest gesponsord heeft.

Interview met Anja

Onlangs is er een interview gehouden met Anja over de Oosterhoeve.

Dat kunt u nog eens bekijken door op deze link te klikken.  Interview

Nieuwe plantjes

Bedankt Intratuin, voor al het planten-overschot. Wij zijn er weer heel blij mee. We zetten ze in de vlindertuin en dan gaan we er tegen praten, dan gaan ze vast en zeker  groeien

Het wagenpark staat weer te wachten in de zon, er kunnen 46 kindjes tegelijk komen fietsen.

Op de website van stichting Raket staat een interessant artikel over de Oosterhoeve.

Het is te bekijken door op deze link te klikken.

Stichting Raket wil de wereld, overheid en werkgevers inspireren om op een andere manier naar mensen met een beperking te kijken. Vaak worden beperkingen gezien als obstakels, waardoor er geen oog meer is voor kansen en talenten.